Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po pěti měsících, co jsou spolu, už Kateřina Kristelová (44) seznámila svého přítele Tomáše Řepku (50) s dcerou Claudií. Moderátorka není z těch, co by dceři vodily domů nové a nové tatínky. I když ten její biologický není zrovna ideální, Martina Tůmu neviděla už roky.

"Claudinka čtyři roky nepoznala žádného mého partnera, protože mi to nepřišlo důležité. S Tomášem se už poznali. Pro mě je to taková zóna, kde našlapuju hodně opatrně. Claudie jde do první třídy a už teď by si teoreticky uměla do vyhledávače napsat svoje jméno a pak vyslabikovat nějaké články. Nechci, aby si přečetla ani to, že o ní máma hodně mluvila," objasnila svůj přístup Kateřina.

"Ale můžu říct, že se poznali a mají se rádi, což mě strašně mile překvapilo, protože jsem se toho hodně bála," svěřila. Na společnou dovolenou s dcerou a přítelem to ale zatím nevidí. "Jsem typ holky, která pečlivě rozlišuje vztah s dcerou a s partnerem. Tomáš je Claudinčin kamarád, bude ji vídat občas, protože s ním nežiju ve společné domácnosti, a v dohledné době se na tom nic nezmění. Nikdy mu nebude říkat tati, protože k tomu není důvod. Je dostatečně velká na to, aby věděla, že má tátu jinde. Ale můžou spolu normálně existovat," mínila.

"Cladinka je sedmiletá holčička, která víkendy často tráví s rodinou mého bývalého muže anebo s mojí obrovskou rodinou. Takže prostor na to, abych si užila vztah, tam pro mě je. Dříve, když byla malinká a měla jsem ji nostop u sebe, by to nešlo. Ale sedmileté dítě už nepotřebuje maminku sedm dní v týdnu, tak mám dost času i na Tomáše," je přesvědčená Katka.

"Ale žít s ním zatím nechci. Myslím si, že fáze toho randění je nejhezčí. Těšíte se na sebe, neřešíte spolu problémy a běžný dennodenní život. Pak by to zajelo strašně rychle do stereotypu, musíme si i řadu věcí ještě vyřešit. Jsme do sebe velmi zamilovaní a právě proto, aby to trvalo, tak spolu nebudeme bydlet," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám