Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se provalil vztah s Tomášem Řepkou (50), což nebylo tak těžké, když si dál páreček rande hned vedle podniku, kde bývalý fotbalista křtil knížku a všude kolem byla spousta fotografů, nezavřela se moderátorka Kateřina Kristelová (44) doma.

Za tím, že je svobodná a může si dělat, co chce, a scházet se s kýmkoliv, jen o tom nechce mluvit v médiích, už kvůli dceři Claudii, která půjde příští rok do školy, si stojí. Zavírat se doma anebo chodit kanály rozhodně nebude. Takže vyrazila na párty, spojenou s přednáškou o orgasmu, a nezapomněla ani na pořádný výstřih.

Poučit se o tom, jak vylepšit svůj sexuální život, vyrazily i další dámy ze šoubyznysu. Modelku Simonu Krainovou (51) doprovázel manžel Karel Vágner, spolu přišly Jitka Asterová (64) s Kateřinou Kornovou, na novinky, které zprostředkovala moderátorská dvojice Marie Doležalová (37) a Marek Zelinka, byla zvědavá i Aneta Vignerová (36).

Reklama

Další články

Načítám