Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) otevřeně promluvila o rozvodu s fotbalistou Tomášem Řepkou (50).  Žádost je podaná a Vlaďka je šťastná po boku hokejisty Michala Gulašiho. Přesto je šance, že se s Řepkou jednou dají znovu dohromady...

"S Tomášem jsme v rozvodovém řízení, v nejbližší době budeme rozvedeni. Tak nějak jsme cestu společně hledali. Já si myslím, že rozvod manželství není ta nejzásadnější záležitost ve chvíli, kdy ti dva lidi spolu komunikují, protože pokud máme spolu Markuse a pokud přijde čas, že k sobě tu cestu najdeme, tak ji najdeme, pokud ne, tak zůstaneme rodiče," řekla TopStar magazínu Vlaďka.

Manželství se snažila zachránit. Marně. Vypadá to však, že Vlaďka stále doufá, že by se jednou k sobě mohli vrátit. "Tomáš byl pro mě velmi výjimečný muž, otec mého syna, a myslím si, že jsem sama za sebe vyzkoušela několik možností. Ale ono, když už se něco naruší, tak se to špatně slepuje, spravuje. A teď jediné, v co doufám, je čas. Že možná časem...," řekla modelka.

Vlaďka z manželství odešla v podstatě s igelitkou. Tomáš jí nedávno vzal i auto. "Já jsem si z obou manželství odnesla svoje děti. To, že nežiju ve společném domě, to je víc jak jasné tři čtvrtě roku. Z domu jsem si odnesla pouze osobní věci a věci dětí. A auto po nějaké době chtěl Tomáš vrátit, to jsem taky vrátila. Ale jsem zdravá, to je to nejdůležitější. Být zdravá máma k dětem. Pak můžeš začínat znovu, ať je to práce, život, takže jsem za to ráda," dodala Vlaďka. V dnešním primáckém TopStar magazínu také otevřeně promluví o vztahu s hokejistou Michalem Gulašim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám