Hlavní obsah
Článek

Není tajemství, že hokejista Karlových Varů Michal Gulaši (29) vystřídal po boku modelky Vlaďky Erbové (42) fotbalistu Tomáše Řepku (50). Gulaši se pro jeden módní web rozpovídal o tom, jaký typ žen opravdu nemusí.

A překvapivě se mu prý nelíbí ty s plastikami! Vlaďka Erbová přitom podstoupila několik úprav svého silikonového poprsí. To však zamilovanému Gulašimu zřejmě nevadí. A co že se mu na ženách vlastně nelíbí?

„Úplně mě odradí dívka – žena ve vyzývavém oblečení, které je ještě v lepším případě barevné, a která vypadá jako umělá panenka Barbie. V tom horším případě mají navíc ty obrovské rty, dlouhé umělé řasy, napletené vlasy, dlouhé kamínkaté nehty a celkově zbytečné plastické úpravy, které jim berou přirozenou krásu,“ řekl v rozhovoru pro Fashion Zooom Gulaši.

Tak Erbová jako panenka Barbie opravdu nevypadá, ale služby estetické medicíny rozhodně nezavrhuje. Nejenže má silikonová ňadra, ale vyzkoušela i botox a další zkrášlovací procedury. To však Gulašimu zřejmě nevadí, byť je, co se týče žen, hodně vybíravý a kritický.

„Mám pocit, že většina žen dnes ztrácí tu výjimečnost. Vždy mě jako muže osloví žena, která je decentní a upravená dáma. Samozřejmě si tu dámu umím představit i ve sportovním či domácím oblečení. O ženě vypoví i její make-up, ruce, účes, vůně. Musí mi sedět celkový dojem a projev. Takže bych to zhodnotil, že jsem hodně vybíravý muž,“ dodal Gulaši.

Reklama

Další články

Načítám