Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) potvrdila, že její manželství s fotbalistou Tomášem Řepkou (50) prochází krizí. O rozvodu ale zatím nepřemýšlí, doufá, že najde recept na to, jak vztah s Tomášem udržet.

"Prožívali jsme celkově náročné období. Tomáš skončil s fotbalem, byli jsme 24 hodin denně spolu v jednom prostředí, on se z toho člověk může i zbláznit. Já jsem teď zvolila strategii, že odjíždím každou volnou chvíli k rodičům a za babičkou na sever Čech. Mám tam byt, kde jsem s dětmi, a odpočineme si. Je to dobrá terapie. Tomáš chodí na ryby, relaxovat. Máme teď období, které není ideální, ale chceme ho překonat," přiznala Super.cz modelka.

O rozvodu zatím nepřemýšlí. "Prozatím ne. Nebudu ale říkat nikdy. V tuto chvíli doufám, že se nám to nestane. Nebrali jsme se proto, abychom se rozváděli," dodala Vlaďka. Prozradila také, co by si v případě rozvodu odnesla. "Máme předmanželskou smlouvu, takže bych s hrdostí odešla s igelitkou. Ale jak jsem říkala, já doufám, že spolu zůstaneme," uzavřela téma rozvod Erbová, která vyrazila s dětmi na dětské hřiště do Hostivice nedaleko Prahy.

"Děti mají hodně energie, musím je někdy pořádně zabavit, jinak bych byla maminka, která by je musela ukřižovat," směje se modelka, která tak spojila příjemné s užitečným. "Hřiště je v areálu obchodu s dětským zbožím a Markus nutně potřeboval novou autosedačku. A překvapivě si vybral tu, která má vzor fotbalového míče," dodala se smíchem Erbová, která Markuse nově vozí do školky.

"Markus je ve školce první měsíc. Trávím několik hodin denně s dcerou Viktorkou na ledě, Markus byl pořád s tatínkem. Občas se nepotkáváme v nějakých věcech, ve výchově Markuse jsme názorově úplně jinde. Markus s ním hrozně zlobil a já pak byla za tu zlou maminku, která ho kárala. Tak jsme se dohodli, že ho dáme do školky. Kolektiv mu určitě prospěje," uzavřela Vlaďka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám