Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomáš Plekanec (41) a Lucie Šafářová (37) si jakožto sportovci a milovníci pohybu užívají aktivní dovolenou v Rakousku.

„Ty krásné věci vždy strašně rychle utečou, ale zážitky zůstávají a energie z nich také!,“ napsala bývalá tenistka pod společnou rodinnou fotku z Alp.

I když se na první pohled může zdát, že jim k absolutnímu štěstí a pohodě nic nechybí, hokejista se nedávno svěřil, že zažívají těžké chvíle v rodině, které budou mít vliv i na jeho hokejovou kariéru.

„Bohužel moje mamka onemocněla a rádi bychom jí s celou rodinou byli nablízku. Vím, že jí naše přítomnost hodně pomůže. Tituly a sportovní kariéra nejsou všechno,“ svěřil se Tomáš fanouškům skrze sociální síť. Vyhrát titul a nadále bojovat za Kometu je nyní až na druhé koleji, pochopitelně jeho milovaná maminka má teď přednost naprosto ve všem.

„Nemám žádný plán B. Bylo to čistě naše rodinné rozhodnutí. V kariéře bych chtěl pokračovat, hokej pořád miluju, ale co bude dál se rozhodne v dalších týdnech,“ vysvětlil hokejista a vyjádřil díky svému týmu i fandům za podporu.

Reklama

Další články

Načítám