Hlavní obsah
Článek

Ačkoliv byla Lucie Vondráčková (44) od rozchodu s Tomášem Plekancem (41) spojována už s několika muži, zpěvačka prý stále zůstává single. „Mužskému pokolení zrovna moc nevěřím. Proč bych někoho hledala? Nějak nejsem schopna vrhnut se do vztahu po sedmi letech manželství a roce a půl kotrmelců a turbulencí všeho druhu,“ svěřila se Expresu.

Zdůraznila také, že se věnuje hlavně péči o syny Matyáše a Adama. Navíc prý ani o vztah v Česku nestojí. „Tady u nás v Česku jsou muži odrazem výchovy svých matek. Jsou vychováváni mnohem benevolentněji a zdaleka ne tak přísně jako dívky. Jsou to téměř králové rodiny a v mamahotelu setrvávají mnohem déle než právě holky,“ rýpla si dokonce do českých mužů.

Popsala také, jak by si vztah představovala ona: „Myslím si, že je obecně výhodnější, když muž nemá příliš volného času a také když není všechno kolem dětí a rodinného fungování jen na ženě, protože ta je pak unavená, zatímco on si dělá, co chce.“

Uvedla také, že s kanadskými chlapy je to úplně jiný příběh. V Kanadě se prý muži o víkendech věnují dětem a maminky si tak mohou odpočinout a věnovat se samy sobě. „To my, české maminky, jsme venku s ratolestmi, pak vaříme oběd, pak nás opět čeká odpolední program s rodinou, chystání večeře a v osm večer pak padneme za vlast,“ zdůraznila, v čem vidí hlavní rozdíl mezi českými a kanadskými domácnostmi.

A i když po novém vztahu zjevně právě teď neprahne, až ta chvíle nastane, bude tak krásná zpěvačka nejspíš muset zalovit ve vodách mimo naši zem, aby byla spokojená.

Reklama

Další články

Načítám