Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá úspěšná tenistka Lucie Šafářová (37) je aktuálně maminkou na plný úvazek. Dny si užívá se svou prvorozenou dcerkou Leontýnkou, kterou má s hokejistou Tomášem Plekancem, (41) nejčastěji na čerstvém vzduchu. Procházkami v přírodě plánuje bývalá sportovkyně trávit i dny, kdy vláda vyhlásila stav nouze.

S kočárkem i pejskem si Lucie tentokrát vyrazila do přírody, a přestože na procházce jen zářila, rozpovídala se vážné situaci, která se nás kvůli koronaviru týká. „Mám pocit, že za poslední dny se náš svět zastavil, omezení ve všech směrech našeho života, nejistota a strach, který se na nás chrlí ze všech stran,“ rozpovídala se Šafářová na sociální síti.

Hned tak dala radu svým fanouškům, jak si dny zpestřit. „A proto šup do přírody! Máme ji krásnou, dnes bylo sluníčko dodá to energii i dobrou náladu! Jsme v tom všichni stejně a zvládneme to,“ napsala optimisticky bývalá tenistka, kterou její fanoušci plně podpořili. „Máme tu naši Moravu krásnou, nikdy bych neměnil,“ svěřil jeden z fanoušků k fotce brněnské rodačky.

Reklama

Další články

Načítám