Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) a hokejista Tomáš Plekanec (41) zakopali válečnou sekeru. Společně vydali prohlášení, ve kterém oznámili, že ukončují své spory.

„Po roce vzájemného odloučení jsme se společně dohodli na ukončení všech našich sporů. Naše děti nesmí trpět definitivním rozpadem našeho vztahu. Prosíme tak média o to, aby respektovala soukromí naše a našich dětí, děkujeme za pochopení,“ napsali prostřednictvím svých právníků ve společném prohlášení Plekanec a Vondráčková.

Zda už došlo k rozvodu, neuvedli, ale prohlášení leccos naznačuje. Vondráčková se také nedávno vrátila z Kanady, kde záležitosti kolem rozvodu řešila.

Plekanec a Vondráčková oznámili rozchod loni v srpnu. Rozpad jejich manželství se stal tématem číslo jedna nejen v bulvárních médiích. Společně mají syny Adama (4) a Matyáše (7).

Tomáš Plekanec momentálně žije s bývalou tenistkou Lucií Šafářovou (37), s níž čeká holčičku. Vondráčková je oficiálně single. Spojována byla nejprve s parkouristou Tomášem Zonygou, později s hokejistou Markem Peksou. Oba ale označila jen za své kamarády.

Reklama

Další články

Načítám