Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) toho má opravdu hodně. Nekonečný rozvodový proces s hokejistou Tomášem Plekancem (41), stěhování z Montrealu zpátky do Česka se syny Matyášem (7) a Adamem (4) a neustálé řešení jejího milostného života si vybralo svou daň.

Není divu, že dříve za každých okolností pozitivní zpěvačce ujely nervy a veřejně přiznala i to, co by dřív řešila jen za zavřenými dveřmi.

Expresu teď Lucie například prozradila, že se jí nelíbilo, jak otec mluvil o detailech jejího rozchodu s Plekancem.

„Můj táta řekne všechno. I to, co neví. Vždycky mu říkám, aby neříkal věci, o kterých neví, jak jsou. Jak říkal, že jsme se rozešli v autě, dostal od mamky strašnou čočku. Ta mu řekla, že je to jenom mezi mnou a Tomášem a on nemá právo do toho zasahovat. On to ale nechápe. Chce mě chránit. Všichni chtějí být důležití, ukázat, jak vše vědí, přitom nevědí nic,“ nechala se slyšet Vondráčková.

Rozhořčení neskrývala ani když došlo na téma jejích nedávných hereckých úspěchů v Česku, které nebyly tak velké, jak si přála.

„Je zvláštní, že tímhle vším, co se kolem mě děje, moje hodnota v pěveckém světě stoupá. Za čtyřicetiminutové vystoupení si můžu stejně jako Dara Rolins (51) říct o 200 tisíc korun a nikdo nehne brvou. V hereckém světě je to ale katastrofa. Nikdo ve svém filmu takovou popularitu nechce. Já víc točím tam než tady,“ postěžovala si Expresu zpěvačka, která se stále snaží jako herečka prosadit v Kanadě.

Reklama

Další články

Načítám