Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá tenistka Lucie Šafářová (37) a její přítel Tomáš Plekanec (41) se už moc těší na narození prvního společného potomka, který by měl přijít na svět o Vánocích.

Plekanec je už zkušeným otcem - s Lucií Vondráčkovou (44), s níž se stále rozvádí, má syny Adama (4) a Matyáše (7). O rozvodových tahanicích zpěvačky a hokejisty toho už bylo napsáno opravdu hodně. Plekanec připustil, že moc dobře ví, že si jeho synové jednou o všem přečtou na internetu.

„Napadlo mě to mockrát. Ale nebylo to moje rozhodnutí. A když už se to stalo, kluci se dozvědí, že jsem je chtěl a bojoval o ně u soudu. Že jsem je neodhodil a neodjel za někým jiným,“ řekl v rozhovoru pro Magazín DNES Plekanec.

Zanevřel snad rozvádějící se hokejista na možnost další svatby? Na to odpověděla Lucie Šafářová. „Já už mu to řekla, že po tom všem si ho nikdy nevezmu,“ vtipkovala Šafářová, s tím, že na případnou svatbu je opravdu dost času.

Reklama

Další články

Načítám