Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po návratu domů Lucie Vondráčková (44) rozhodně nezahálí. Od jejího příletu z Kanady uběhl teprve týden, přesto má za sebou spoustu zážitků.

Nejprve jela za syny Matyášem (7) a Adamem (4), které už v tu dobu měl u sebe jejich tatínek Tomáš Plekanec (41), jen o pár dní později nafotila charitativní kalendář záchranné stanice v Jaroměři a teď pro změnu poslala pozdravy z procházky po Praze.

Po rodném městě se jí za oceánem očividně velmi stýskalo, a to dokazuje i dlouhý poučný popisek k fotografiím, které na sociálních sítích s fanoušky sdílela.

„Tak je ze mě turistka. Praha je neskutečná! Víte tohle o Kafkově hlavě? Byla odhalena 31. října 2014. Pohyblivá socha měří na výšku 10,6 metrů, je složena z 42 rotujících nerezových panelů, otáčejících se nezávisle na sobě. Váží celkem 39 tun, přičemž 24 tun má nerezový plech. Uvnitř se nachází 21 motorových modulů a 1 kilometr kabelů. No a o náramně opraveném Národním muzeu se ani nemusím zmiňovat. To je velká krása...“ rozplývala se na Facebooku Lucka, která na momentkách doslova září štěstím.

Takhle Lucie Vondráčková pekla ještě v Kanadě bábovku.

A to i přesto, že se rozvádí s Tomášem Plekancem, který očekává s Lucií Šafářovou narození miminka. Kluci se tak dočkají sourozence.

Na první pohled byste populární zpěvačku ale asi nepoznali. V pražských ulicích se prochází v pohodlném oblečení, v němž snadno zapadne do davu turistů. Nejinak tomu nejspíš bude i v jiných koutech naší krásné země, kterou se chystá se syny o prázdninách projezdit.

Reklama

Další články

Načítám