Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po osmi letech musela Lucie Vondráčková (44) zabalit svůj život do pár kufrů a vydat se vstříc novému osudu. Zpěvačka musela totiž podle rozhodnutí soudu vrátit na konci školního roku syny Matyáše (7) a Adama (4) do Česka, kde nyní jejich otec Tomáš Plekanec (41) s novou partnerkou Lucií Šafářovou (37) žije.

Poslední dny v Kanadě nebyly lehké, a to nejen pro zpěvačku. Se svým domovem se museli rozloučit i její dva synové, kteří se v zemi javorových listů narodili a do Česka létali jen několikrát za rok na návštěvu za prarodiči. Podle informací Extra.cz jsou už chlapci se svým otcem v Česku.

Lucie Vondráčková pekla v Kanadě poslední bábovku.

Vondráčková nyní sdílela jejich společné a velmi dojemné foto, na kterém se jasně všichni tři se svým domovem loučí. Přestože poslední okamžiky v Kanadě musely být pro Vondráčkovou, která si na zemi zvykla, těžké, má vedle sebe dva skvělé kluky, kteří jí dělají neustále radost. A vedle toho se může těšit z velké podpory fanoušků, kteří ji pod fotkou okamžitě zasypali pozitivními komentáři a přáními šťastné nové cesty životem.

Reklama

Další články

Načítám