Hlavní obsah
Článek

Je třeba se umět pochválit. Lucie Vondráčková (44) se na svém Facebooku pochlubila „malou“ večeří, kterou prý ukuchtila v Montrealu úplně sama. A ze svého úspěchu byla opravdu nadšená. „Jedu simultánně na čtyřech frontách! Což bych ještě před deseti lety nevěřila, že je v mém případě možné. Bez asistence kohokoli,“ zdůraznila zpěvačka, na jejíž hospodaření si v minulosti odloučený manžel Tomáš Plekanec (41) stěžoval.

„Pan Plekanec hradil náklady na tři domácí opatrovnice dětí, uklízečku, nákup hotového jídla a restaurace, neboť domácí vaření nebylo praktikováno,“ sdělila v jednom z prohlášení Plekancova právnička Lenka Radoňová v průběhu jejich bouřlivého rozvodu.

Zdá se však, že se Vondráčková během rozvodu proměnila v pilnou hospodyňku. A neopomněli ji pochválit ani její přední fanoušci. „Šikovná žena, nepochybujte o svých schopnostech, my o nich také nepochybujeme,“ chválila svou oblíbenkyni jedna z fanynek v komentářích. „Báječný oběd od skvělé ženy, co víc si přát,“ dodala další. Je tedy vidět, že je Lucie žena netušených možností.

Reklama

Další články

Načítám