Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (44) má v Kanadě velkou psychickou oporu. Po bratrovi dorazila na delší dobu její maminka Hana. Táta Jiří Vondráček kvůli zdravotnímu stavu nemůže cestovat letadlem, ale s Lucií jsou v kontaktu díky moderním technologiím.

Lucie prožívá těžké chvíle. Její stále ještě manžel Tomáš Plekanec (41) nechal soudem na základě Haagské úmluvy zabavit pasy synů a obvinil ji z nezákonného zadržování dětí v Kanadě. Rozvod se potáhne ještě řadu měsíců. Zatímco Plekanec v Česku prožívá nový vztah s tenistkou Lucií Šafářovou (37), Vondráčková žije v Montrealu se dvěma syny.

Lucie se nepřímému kontaktu s novou láskou jejího muže nevyhne. Když Plekanec volá synům, z obrazovky je zdraví i Šafářová.

Není divu, že toho je na Lucii moc a přítomnost maminky jí dělá dobře. A to už celý měsíc. "Montreal. Už měsíc s mámou," napsala k fotce Lucie, kde jsou obě zabalené v šálách a čepicích. V Montrealu je teplota i dvacet stupňů pod bodem mrazu.

Reklama

Další články

Načítám