Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejista Tomáš Plekanec (41) po delší době promluvil o svých synech. Domů do Česka se prý mimo jiné vrací zejména kvůli nim. Synům Adamovi a Matyášovi slíbil, že Montreal je jeho poslední klub v zámoří. Předčasně proto s kanadským klubem rozvázal smlouvu a vzdal se tučného příjmu.

„Ani milióny dolarů v NHL nestojí za to, aby tihle dva byli nešťastní a bez obou rodičů. Slíbil jsem jim, že Montreal je v zámoří můj poslední klub. Teď je čas na návrat domů. Děkuju Montrealu za vše a děkuji českým fanouškům za přízeň. Letím na vyšetření k Pavlu Kolářovi a po něm budu řešit nabídky v Česku,“ napsal na sociální síti Plekanec, který zveřejnil i roztomilou fotku s milovanými syny.

Tomáš Plekanec nedá na své syny dopustit.

Otázkou zůstává, jak na novou situaci zareaguje maminka Adama a Matyáše Lucie Vondráčková (44), která s dětmi nadále pobývá v Kanadě, kam kluky zapsala do školy a školky. Zpěvačka trvala na tom, že se chce rozvádět v Kanadě, což Plekanec nechápal.

„Jsme česká rodina. Vždycky jsme se vraceli, manželka pracovala v Česku a já ji v tom rád podporoval. Získala Slavíky v Česku, natáčela filmy v Česku, chtěli jsme vychovávat děti v Česku a najednou se máme rozvádět v Kanadě. To mi moc smysl nedává,“ řekl v nedávném rozhovoru pro Seznam Zprávy.

Vrátí se tedy Vondráčková do Česka stejně jako Plekanec? To zatím zůstává nezodpovězeno. Vondráčková na dotazy Super.cz ohledně návratu domů zatím nereagovala.

Reklama

Další články

Načítám