Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snad každý fanoušek Lucky Vondráčkové (44) ví, že je velkou milovnicí chůze. K její velké vášni patří také tanec, a tak na otázku, jak se udržuje štíhlá a fit, nemusí odpovědi hledat dlouho. Pružnost a energii neztrácí ani jako dvojnásobná máma.

Tanec Lucie zakomponovala i do většiny svých klipů včetně nedávno představeného Perfect Kiss i do teprve připravovaného k písni Zásah, který natáčela před pár dny v Praze na Karlínském náměstí.

Kolem sebe zpěvačka opět měla skupinu tanečníků, kromě profesionálů tentokrát i děti z dětských domovů, které má pod svými křídly Hanka Kynychová a její charitativní projekt Hejbejte se a zpívejte. Jak k tomuto propojení došlo? Jednoduše, profíci ze skupiny Artefact, kteří s Vondráčkovou tančí, učí právě u Hanky i talentované děti, a tak byl jen krůček k tomu, aby si i ty v klipu populární zpěvačky zahrály - tedy v tomto případě zatančily. Povedlo se a ze spojení měly radost nejen děti, pro které šlo o obrovský zážitek, ale i Lucie.

Vondráčková je sama mámou dvou synů Matyáše a Adama, které má s hokejistou Tomášem Plekancem (41). Žijí v kanadském Torontu, kde „Pleky“ hraje za Javorové listy.

Reklama

Další články

Načítám