Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) si užila v Praze svůj mediální den po návratu z kanadského Montrealu, kde s manželem žije. V Praze je již týden a včera pokřtila Zpěvník, který připravovala v Kanadě celý rok.

Na křest ji doprovodil manžel, hokejista Tomáš Plekanec (41). Ulovit fotografii hvězdného páru byl ale velký boj. Tomáš se mediálnímu zájmu vyhýbal. A vyfotit ho samotného také nebylo zrovna snadné.

"On se nechal vidět? Já jsem myslela, že bude pořád schovaný. Bojí se, že ho někdo vyfotí. Jestli ho máte, to máte velký štěstí," řekla Super.cz se smíchem Lucie. Její manžel patří v Montrealu mezi hvězdy číslo 1, popularita mu ale nevadí a fanoušci jsou prý slušní.

"V Kanadě to je takový jemný. Je to jako tady. Že by lidi bláznili na ulici, to ne. Pozdraví, řeknou, že se jim líbí, co děláte, a jdou dál," usmívala se Lucie.

A jaké má rodina naplánované léto? "Doufám, že budeme pořád někde ve vodě. Čekala jsem, až přijdou ty krásný tropický vedra a užiju si to tady jako v Egyptě," smála se Lucka. "Užijeme si Čech, máme je rádi, rádi se sem vracíme, a pak sbalíme zase kufry a odletíme," dodala Vondráčková.

Reklama

Další články

Načítám