Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) se po třech letech vydává na další turné ve své dvacetileté pěvecké kariéře. Do Česka přicestovala z Kanady s celou rodinou, manželem Tomášem Plekancem (41) a syny Adamem a Matyášem.

A zatímco tatínek spolu s babičkou hlídali potomky, Lucka, které to v pruhovaných šatech moc slušelo, a muzikanti přiblížili novinářům na tiskové konferenci průběh koncertního turné a pak se podepisovali zájemcům o autogramy přímo u bazénu v aquaparku.

Vondráčková se představí celkem na patnácti koncertech ve čtrnácti městech celé ČR, a to od 17. srpna, kdy šňůra startuje ve Strážnici a končí 9. září v Divadle Hybernia.

„Vše máme připraveno tak, aby šlo o opravdové pohodové koncerty štěstí. Zazpívám všechny známé hity a budu ráda, když si je lidé budou prozpěvovat se mnou. Zazní ovšem v trošku jiném podání, než jsou posluchači zvyklí, a věřím, že se budou líbit,“ uvedla Vondráčková, která bude na koncertech pod přísným dohledem svého otce, muzikanta Jiřího Vondráčka.

Ten je totiž nejen jejím dvorním skladatelem, ale i členem kapely Vokobere. A jak funguje rodinná spolupráce?

„No, jak může fungovat spojení hubaté dcery a tvrdohlavého otce? Někdy je to těžší, ale v podstatě nám to klape. Uvidíte sami na turné,“ s úsměvem řekl Jiří Vondráček.

„S kapelou Vokobere je nám na jevišti muzikantsky i lidsky dobře. Známe se už řadu let a něco jsme spolu prožili. Teď naposledy zkoušky, které byly sice náročné, ovšem pohodové, a už se těšíme na vystoupení jak v letních kinech a amfiteátrech, tak i v komornějších divadlech,“ dodala Lucie Vondráčková.

Reklama

Další články

Načítám