Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) dosud nikdy nemluvila o tom, jak poznala svého budoucího manžela a otce synů Matyáše a Adama Tomáše Plekance (41). V pořadu Všechnopárty se ale o seznámení s hokejistou kanadského Montrealu konečně rozpovídala. Podle Lucie nebylo na jejich seznámení vlastně vůbec nic zajímavého a spíš se jednalo o naprostou náhodu.

„Jela jsem na akci, na kterou se mi tak strašně nechtělo a byla jsem unavená, ošklivá, a tak jsem tam zpívala. Pak jsem byla ještě ošklivější, protože se mi roztékal make-up. Chtěla jsem jít spát, ale přišel za mnou pan Salava, že se se mnou chce seznámit jeden mladý kluk,“ vyprávěla Vondráčková s tím, že si připadala jako Ronja, dcera loupežníka.

„A ten kluk je teď můj manžel,“ smála se Vondráčková, které imponuje, že toho Plekanec moc nenamluví. Hokejista toho ostatně moc nenapovídal ani tehdy.

„Tomáš přišel a mlčel, a tak říkám: ‚A ty děláš co?‘ A on: ‚Hraju hokej.‘ A já: ‚A kde?‘ ‚V Kanadě.‘ A já: ‚Umíš francouzsky?‘ On: ‚Ne.‘ A já: ‚Tak ahoj.‘ To bylo všechno,“ popsala Lucie první setkání s Plekancem. I přesto, že to na první pohled nevypadalo, Lucce přišel Plekanec zajímavý, a tak se s ním neviděla naposledy. Nemluvní muži v ní zkrátka zanechávají hluboký dojem.

Reklama

Další články

Načítám