Hlavní obsah
Článek

Také herec a muzikant Tomáš Matonoha (53) se už těšil na to, až začne vystupovat. My se s ním potkali na festivalu Mezi ploty, který se letos vysílal jen jako online stream. "Ale jinak už jsem tady veterán, jsem tady už asi podvacáté, ať už jsme tady hráli divadlo, ale zpívali," řekl Super.cz.

"Streamů mám za sebou asi čtyři nebo pět, dokonce jsme hráli i divadlo pro auta, dělal jsem stand-upy pro auta. Místo potlesku se troubilo a připadal jsem si jako na začátku 90. let, když měli všichni nové alarmy a blblo to. Uváděl jsem i koncert kapely Mirai pro auta, měli jich tam přes pět set. Ale už budeme koncertovat i živě a mám na rychlo domluvená i představení Na stojáka," vyprávěl nám.

A jak snášel karanténu? "Měl jsem vlastně prázdniny na jaře a děti byly opravdu nadšené, že mají rodiče doma. To myslím vážně. Akorát jsme se s nimi museli učit, na to jsme nebyli moc připravení. Já měl tedy ještě štěstí, že kdysi, když se rušil jeden nejmenovaný obchod, moje žena koupila saunu. Takže já se řídil nařízením prezidenta Lukašenka, který doporučoval saunu, vodku a traktor. Jen ten traktor jsem tedy neměl," smál se herec na konto zajímavého řešení prevence Covidu -19 v Bělorusku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám