Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz potvrdil zdroj z České televize, právě Tomáš Matonoha (53) byl vybrán jako nový moderátor oblíbeného pořadu Taxík. Jeho úkolem bude nabrat nic netušící lidi do taxíku a za jízdy jim dávat kvízové otázky. Za jejich správnou odpověď si mohou přijít na slušné peníze, pokud vícekrát odpoví chybně, budou z taxíku nemilosrdně vysazeni. Kdo by si ale myslel, že Aleš Háma (50), který pořadem provázel doposud, končí, pěkně by se spletl. Moderátoři totiž budou dva a budou se střídat.

„Já nevím, jestli vám to smím říct. Já vám asi neřeknu jméno, ale řeknu vám, že to bude muž a budeme se střídat vždycky po týdnu. Jeden týden budu moderovat já a jeden on,“ řekl Super.cz Aleš Háma.

„Mám potvrzeno, že je předběžná dohoda s Tomášem Matonohou. Je možné, že do budoucna bude ještě víc moderátorů,“ potvrdil chystající se změny zdroj z Kavčích hor. Podle něj měli být kromě Matonohy ve výběru i další kandidáti, mezi nimiž nechyběly Simona Babčáková nebo Monika Absolonová. „Nevím, jak to dopadne, je to předčasné. Vůbec bych to neřešila,“ řekla nám Absolonová.

Kromě moderátorských změn se chystá také změna vysílacího času. Od ledna bude pořad Taxík každý všední den předcházet hlavním zprávám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám