Hlavní obsah
Článek

Před patnácti lety se Lucie Benešová (49) provdala za herce Tomáše Matonohu (53), přesto teď plánuje další veselku. Tentokrát však nebude stát před oltářem ona, nýbrž její syn Lucián (22), kterého má s hercem Filipem Blažkem (50), jenž se před pár dny také oženil.

Nejstarší potomek se totiž před půl rokem zasnoubil se svou dlouholetou přítelkyní Anežkou a herečka jim pomáhá se svatebními přípravami. „Mají vizi, že by chtěli svatbu venku na louce, na místě, kde jsem se vdávala já. Trošičku jim s tím pomáhám to vymyslet. Samozřejmě to nechám hodně na nich, ale taky budou potřebovat moji pomoc,“ svěřila Super.cz radostnou novinu herečka s tím, že by ke svatbě mělo dojít příští léto.

„Moc mě to potěšilo, že se to odehraje na louce, na které jsme se brali s Tomášem. Je to kousek od Nového Knína, kde máme chalupu. Je tam také splav, kde se dokonce natáčelo Léto s kovbojem,“ těší se Lucie.

Kromě Luciána má pak herečka s Tomášem Matonohou syna Štěpána (13), dceru Laru (7) a adoptovanou dceru Sáru (20), která už stejně jako Lucián vylétla z hnízda a bydlí se svým přítelem. „Vidíme se pořád, tak to neprožívám. Jsme v kontaktu, máme dobré vztahy a oba bydlí kousek ode mě. A má to tak být, protože jim osmnáct už bylo, mají své partnery. Člověk nemusí vidět všechno, co děti dělají a pořád jim do něčeho mluvit. Jsme teď na tom dokonce líp, než když byli v pubertě a doma. Navíc se scházíme u nás jednou týdně v neděli na večeři,“ dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám