Hlavní obsah
Článek

S herečkou Lucií Benešovou (49) jsme se potkali na vernisáži fotek její kolegyně Terezy Kostkové (47). Sama také fotí, ale hlavně svoji početnou rodinu. Fotky pak zvětšuje a rozdává jako vánoční dárky babičkám. Vzhledem k tomu, kolik se jich na domácí oslavy několikrát do roka schází, není jednoduché všechny pěkně zorganizovat.

Ještě náročnější je to ale s dovolenými. "Ubytování v hotelu už jsem vzdala, raději si pronajímáme nějaký domeček u pláže. Letos budeme mít barák v Chorvatsku, kam pojedeme na čtrnáct dní úplně všichni. Takže nás bude asi osm. Užijeme si ten klid, protože hromadné snídaně a večeře v hotelu nejsou úplně ono," vyprávěla nám.

"Sice musím vařit, ale už na to nejsem sama, protože některé děti už jsou velké a taky vaří, stejně jako manžel. Taky chytáme různé rybičky, které se jen hodí na gril. I když je pravda, že to nádobí není úplná pohodička. Ale zase je to lepší než být v nervech v hotelu, čekat, co se stane, jestli nás nevyhodí, protože někdy je to dobrodružné, když se třeba děti začnou prát," svěřila s tím, že pohodu v hotelu si užívá, když si udělají romantický víkend s manželem Tomášem Matonohou (53).

Reklama

Další články

Načítám