Hlavní obsah
Článek

Herečka Lucie Benešová (49) zažívá se svým synem Luciánem, kterého má s hercem Filipem Blažkem (50), hotové peklo. Super.cz se přiznala, že musí často na kobereček do školy, kterou Lucián navštěvuje.

„On je přirozeně inteligentní. Neučí se moc, ale všechno mu jde a už má naplánovaný celý svůj život. Chce studovat gymnázium zaměřené na počítače, pak jít na podobnou vysokou školu a v budoucnu se stát majitelem nějaké počítačové firmy. Jen trošku pokulhává v chování,“ svěřila se Super.cz zoufalá Benešová.

„Jednou vystříkal celý hasicí přístroj. Pak jsem byla pozvána do školy, protože čmáral na záchodě po zdech sprostá slova. Dokonce z hecu házel sešity z okna,“ popsala trampoty svého syna Benešová, která už ale našla lék na to, jak to přecházet ve zdraví.

„Posílám na třídní schůzky svého manžela Tomáše Matonohu (53). Od té doby, co tam chodí on, je větší klid,“ dodala Benešová.

Ani dcera Adély Gondíkové (50) není bezchybná. „Je strašně pomalá. Jdeme třeba na vlak a já jí říkám, že pospícháme. A ona ne a ne zrychlit,“ svěřila se Gondíková, která se na svou dcerku ale nemůže moc zlobit. Sama totiž přiznává, že pomalost podědila po ní.

„Já si myslím, že jsem hyperaktivní, ale můj bratr by vám řekl, že naopak. Jako malá jsem byla prý pomalá,“ dodala moderátorka, která nechtěla mluvit o ničem jiném, než o své dcerce.

„Ke svému soukromí se vám vyjadřovat nebudu. Je to jen má věc,“ komentovala svůj vztah s hercem Jiřím Langmajerem, s nímž jí poprvé tento týden načapali paparazzi. Společně nad ránem opouštěli hercův byt na pražské Palmovce.

Reklama

Další články

Načítám