Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Lucii Benešovou (49) známe z poslední doby hlavně jako drsnou ředitelku ze seriálu Gympl. Málokdo ale ví, že do seriálu naskočila pouhých pět týdnů po porodu dcery Lary. A tehdy měla opravdu jinou postavu než nyní.

"Když jsem v Gymplu začínala, nosila jsem sukně ke kostýmům velikosti 40 až 42. Za tři měsíce jsem je ale k mé velké radosti měnili a dostala jsem se zas na svoji velikost 36," prozradila Super.cz herečka, která vychovává celkem čtyři děti, jedno je ale adoptované, takže rodila jen třikrát.

Zajímalo nás, jaké by dala rady ženám, které chtějí po porodu rychle zhubnout. "Univerzální radu nemám, já měla hlavně hodně práce. Ale jedno doporučení mám rozhodně. Ženy by neměly odkládat porod, jak je to dnes trendem," míní manželka Tomáše Matonohy (53).

"Když máte partnera, se kterým si dokážete představit budoucnost, mějte děti už kolem pětadvacítky. Nejen, že máte mnohem víc energie, ale také se mnohem snadněji hubne. Když se mi narodil Lucián, kterému je teď šestnáct, měla jsem snad za týden stejnou váhu jako dřív, u Lary už to bylo podstatně těžší," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám