Hlavní obsah
Článek

Lucie Benešová (49) se celý život úspěšně vyhýbala cvičení v posilovně. Poté, co v únoru porodila dceru Laru, se ale v ní něco zlomilo. Je pravda, že do posilovny herečka stále nevkročí, speciální vibrační přístroj si ale pořídila domů a pravidelně na něm posiluje.

„Řekla jsem si, že to začnu řešit. Musím se přiznat, že už asi měsíc cvičím. Začínají být docela vidět výsledky," říká Benešová, která se zaměřila na bříško a hlavně na posilování svalů pánevního dna. Toto cvičení zabraňuje problémům s únikem moči a dokonce sexuální dysfunkci.

„Jako vícenásobná maminka mohu takový program jen doporučit. Těhotenství i mateřství mají velký vliv na ženské tělo i na to, jak se žena po porodu cítí. Cvičení je tou nejlepší cestou, jak se brzy vrátit do formy. Pro mě je skvělé, protože nejen funguje, ale navíc nezabere moc času,“ popisuje svůj nový názor na cvičení Lucie Benešová.

Hereččin životní partner Tomáš Matonoha (53) si podle jejích slov změny ještě nevšiml, za půl roku se prý ale Lucie pochvaly určitě dočká.

Reklama

Další články

Načítám