Hlavní obsah
Článek

Vyhýbaly se jedna druhé celé roky a teď je svedla dohromady návštěva divadelního představení. Vzdálenost, na jakou se od sebe držely bývalá partnerka herce Filipa Blažka (50) s jeho současnou ženou, by potěšila každý soud, který uložil zákaz přiblížení na 200 metrů.

V Hudebním divadle v Karlíně to herečka Lucie Benešová (49), která má s Blažkem syna Luciána, a jeho současná přítelkyně Jolana, svedly bez problémů. A když je jedna z fotografek požádala, zda by se nevyfotily společně, rázně odmítly.

Lucie sice už roky žije s hercem Tomášem Matonohou (53) a vychovávají dohromady čtyři děti, ale hrany se ještě mezi oběma dámami neobrousily. Zatímco Lucie přišla s kamarádkou a předvedla, jak dokonale i po porodech vypadá, Jolana doprovázela Filipa.

Obě půvabné ženy byly zvědavé na muzikál Aida, na jehož druhou premiéru, kde s Lucií Bílou (58) hráli hlavní role Kamila Nývltová a Marián Vojtko (51), si vyrazily. Kromě nich se na premiéře objevil mj. pár Zlata Adamovská (65) a Petr Štěpánek nebo manželé Adamcovi.

Reklama

Další články

Načítám