Hlavní obsah
Článek

Na sociálních sítích se včera objevila zpráva, že při autonehodě zemřel Tomáš Klus (37). „V nedožitých 34 letech zemřel český hudebník Tomáš Klus. Na svém facebookovém účtu to oznámila jeho manželka Tamara Klusová. K situaci se zatím nechce více vyjadřovat,“ stojí v perexu jakéhosi článku, jehož screenshot obdržel do své pošty i sám Klus. Jde o lživou informaci, zpěvák urychleně poslal vzkaz všem vystrašeným fanouškům.

„Přátelé, žiju,“ uklidnil všechny zprávou na svém instagramovém profilu Tomáš.

K situaci se vyjádřila i zpěvákova manželka. „Opravdu bych ani největšímu nepříteli nepřála vyvracet světu smrt vašeho nejmilovanějšího člověka, kterou jsem ještě ke všemu údajně oznámila na FB já sama. Mám z toho husí kůži ještě teď,“ uvedla Tamara Klusová (36).

Později se ukázalo, že zpráva, která se tvářila jako článek vydaný médii je obyčejná fotomontáž, o kterou se postaral internetový „vtipálek“. Ten ovšem zpěvákovi, celé jeho rodině i blízkým připravil horké chvilky. „Tohle je ‚legrace‘ nějakého mladíka z Twitteru, kterou od rána řešíme s příbuznými, s kamarády i fanoušky, kterým to moc legrační nepřišlo,“ doplnil Klus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám