Hlavní obsah
Článek

Za sedmadvacet let svého života toho Ewa Farna (30) stihla už hodně. Není ani divu, na pěveckou dráhu se dala už v dětství a kariéru slibně rozjela v pubertě. Ve 13 letech nazpívala song Měls mě vůbec rád, který ji vyšvihl na první příčky hitparád, vydala svou první desku a téhož roku si odnesla svou první cenu v anketě Český Slavík Mattoni. Od té doby má doma sošek už několik, a na kontě další vydané desky i nespočet odehraných koncertů.

V soukromém životě to má česko-polská zpěvačka taky pestré. V pubertě randila se synem Lucie Bílé (57), Filipem, a táhlo ji to k hudebníkům. Chodila například se členem své kapely Marcusem Tranem, který je současným partnerem moderátorky Martiny Gavriely (45), nebo zpěvákem Tomášem Klusem (37), se kterým zůstali přátelé, a dokonce si rozumí i s jeho manželkou Tamarou (36). Ewino srdce si ale v roce 2013 nadobro získal její kytarista Martin Chobot (35), kterého si v září 2017 vzala za muže a o dva roky později se jim narodil syn Artur.

Sympatická brunetka je známá i pro své váhové výkyvy. Dříve útlá dívenka s rovnátky postupně vyspěla v ženu krev a mlíko, v minulosti se díky tomu už několikrát spekulovalo o jejím těhotenství. To ale paradoxně dokázala po celou dobu skvěle skrývat a těhotenským bříškem se pochlubila těsně před porodem v klipu „Ta o nás“, kde odhalila i exkluzivní záběry ze svatby.

Podívejte se v galerii, jak šel čas s jednou z našich nejúspěšnějších zpěvaček.

Reklama

Další články

Načítám