Hlavní obsah
Článek

Klip k písni Je doma máma?, který do kin vyprovodil film Víta Klusáka a Báry Chalupové V síti, jste pravděpodobně zaznamenali. Stejně jako film samotný vzbudil bouřlivé reakce a velké emoce. Není divu, tématem je sexuální predátor lovící malé holky na internetu. Zahrál si ho autor a interpret písně Tomáš Klus. (37)

Na přiloženém videu se můžete podívat, jak klip vznikal.

Dominuje mu tzv. tanec predátora, jehož choreografem je Marek Zelinka. Ten vymyslel ostré a na pohled nepříjemné pohyby, které naprosto korespondují s textem písně.

„Když jsem ji pustil doma, chvíli to smrdělo rozvodem, neboť jsem šel po Vítově vzoru na dřeň a zvolil nepříjemný pohled z první osoby, protože myslím, že je na šokující téma nutné upozornit šokantně,“ uvedl Tomáš k výsledku.

Je doma máma? - Tomáš Klus ve videoklipu k filmu V síti

Záměrem nebylo téma zlehčovat, ale naopak ještě více upozornit na problém zneužívání dětí na internetu, a především k diskuzi přitáhnout i mladší diváky, kterých se to týká především.

Snímek V síti měl premiéru 27. února a vzbudil velké ohlasy. Nyní se po pauze způsobné koronavirem do kin opět vrátil. Stejně tak jeho speciální verze s názvem V síti: Za školou, která je vhodná pro diváky od 12 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám