Hlavní obsah
Článek

Tomáš Klus (37) se nedávno omluvil za to, že varoval před panikou z koronaviru. Od fanoušků to tehdy pěkně schytal, protože podle nich zlehčoval celou situaci. Zpěvák si ale nasypal popel na hlavu a naplno se s manželkou Tamarou pustil do šití roušek.

Fanoušci ho za sebereflexi chválili, ale našli se i tací, kteří se do zpěváka pustili. „Nejdřív se viru "vysmíváte" a teď propagujete roušky,“ napsala mu jedna ze sledujících.

„Raději použij mozek, než něco příště zase vybliješ (všem se omlouvám za můj nevytříbený slovník, ale tihle umělečtí hamižní sobci mi zabarvují pohled dočerna),“ přidal se další.

„Tak hlavně, že jste pár týdnů zpátky u jednoho ze svých příspěvků dělal blbečky z těch, kteří se viru obávali již v jeho plenkách. Ach, jo, Tomáši. No nic, přeju teď hlavně zdraví, rozum asi není tak důležitý, když má člověk svou fanouškovskou základnu, které nevadí, jak jste do větru,“ nenechal na Klusovi nit suchou další sledující.

Je doma máma? - Tomáš Klus ve videoklipu k filmu V síti, kterým podpořil dokument Víta Klusáka.

Zpěváka se fanoušci zastávali s tím, že chybovat může každý, a situace ho pořád velmi mrzela. „Omluvil jsem se, a snažím se pomoct,“ reagoval zpěvák, který s manželkou Tamarou šije roušky a propaguje jejich nošení.

„Jen mohutným valem důslednosti, ohleduplnosti a spolupráce se nám podaří tu zrůdu zastavit. A třeba právě tomu nás přišla naučit. Mysleme na sebe,“ apeloval Klus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám