Hlavní obsah
Článek

Na tuhle svatbu bude dlouho vzpomínat. Tamara Klusová (36) spolu se svým manželem, zpěvákem Tomášem Klusem (37), a dětmi vyrazila na veselku přátel. Přestože se celý den vydařil a s novomanželi si užívali jejich pohádkový den, závěr se proměnil v horor.

Ženich se totiž při bujarém oslavování nepříjemně zranil. „Nelenil a vyskočil na stage objednat píseň na přání. Při výskoku si ale podvrkl koleno a druhou nohou se udeřil do holeně tak „šikovně”, že se mu z nohy vylilo snad půl litru krve a jeho obnažená holenní kost nám všem z blízka mávala,“ svěřila Tamara, které se udělalo mdlo a šla zážitek rozdýchat.

To se jí ale příliš nepodařilo. „Při procházce jsem omdlela za chůze a bohužel mě zbrzdil kamenný dům. Když jsem se probrala z bezvědomí, vyhledala jsem Toma, kterému, než jsem stihla odvyprávět příhodu, jsem omdlela do náruče z nově vzniklého otřesu mozku, a to během dvou hodin ještě 2krát,“ popsala Klusová svůj nepříjemný zážitek, při kterém si sedřela tvář.

Naštěstí se jí nic dalšího nestalo a po pěti dnech mazání obličeje balzámem na pohmožděniny se jí lišej a otoky z obličeje ztratily. Na „krvavou“ svatbu ale zřejmě do konce života nezapomene.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám