Hlavní obsah
Článek

S kamerou jsme se se zpěvákem Tomášem Klusem (37) potkali poprvé po dvou letech. Naposled jsme ho zpovídali krátce před tím, než se stal trojnásobným otcem a s manželkou Tamarou jim k dceři Josefíně a synovi Alfrédovi přibyla ještě nejmladší Jenovéfa.

Tomáš byl splněným přáním pro pětiletou onkologicky nemocnou holčičku na finálovém večeru Dívky roku, která spolupracuje s nadačním fondem Krtek, která rodinám s nemocnými dětmi pomáhá.

"Sám jsem překvapený tím, kolikrát už jsem se splněným přáním stal. Tady jsem kvůli Jakubovi a Ellence," řekl nám Tomáš."Docela pravidelně, tak jednou za měsíc, se s někým, kdo si mě přál, setkám. Je milé být takovým oříškem pro Popelky," dodal.

Časově je Tomáš velmi vytížený. "Mám hlavně doma svoje tři splněná přání. Člověk se potřebuje nějak rozdělit. Měsíčně máme takových deset koncertů a do toho jsou různé akce tohoto typu, tak to dělím zhruba tak, že půl měsíce věnuji rodině a půl práci a fanouškům," vysvětlil s tím, že si přibral ještě jednu aktivitu a má semináře na vysokých školách.

V nejbližší době budeme moci Tomáše slyšet a vidět na festivalu Mezi ploty v pražských Bohnicích poslední víkend v květnu. A slibuje, že tam vystoupí opět bos. A nás zajímalo, proč vlastně takhle neobutý zpívá. "Mám kapelu složenou ze spousty silných osobností. Nejsou schopni jinak uznat, že jsem boss, než když jsem bos. Pravda bývá krutá, nebo krůta?" užil si při odpovědi svoje oblíbené slovní hříčky Tomáš.

Ale doma prý chodí bosi všichni a na bossovství si nehrají. "Máme zahradu. A údržbu našich nohou nemusíte mít starost, ono to po týdnu opadá," smál se Klus.

Probrali jsme i jeho děti, a co by si přál, aby z nich vyrostlo. "Chtěl bych, aby z mých dětí vyrostli hlavně šťastní lidé. Šťastní a přející, kteří jsou schopní naslouchat a pomáhat druhým," míní zpěvák. Prozradil ale, že nejstarší Josefínka bude asi po něm a už teď má umělecké ambice.

"Obecně inklinuje k exhibicionismu. Jablko tady opravdu nepadlo daleko od stromu a nezbývá, než se chvět, trochu strachem, trochu těšením se z toho, že půjde v otcových šlépějích," uzavřel Tomáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám