Hlavní obsah
Článek

Páteční večer ve Varech tradičně patří večírkům partnerů festivalu, které se nesou v uvolněnější atmosféře. A dorazil i Leoš Mareš (47)! A to přestože se dušoval, že letos festivalové dění vynechá. "Jsem tady jenom kvůli práci, moderuji a hned se vracím do Prahy," vysvětloval Super.cz, že do lázeňského města dorazil pouze kvůli honoráři.

Leoš moderoval párty JC Decaux, kde se tradičně předává cena za nejlepší filmový plakát festivalu. Na opulentním večírku na terase hotelu Thermal, kde se podávaly ústřice a šampaňské, nechyběla Zuzana Stivínová s otcem Jiřím Stivínem, ředitelka Divadla Radka Brzobohatého Romana Goščíková, návrhářka Blanka Matragi (71) a řada dalších hostů.

O kousek dál na Mlýnské kolonádě se mohli i řadový návštěvníci festivalu podívat na koncert Tomáše Kluse (37) a Richarda Müllera, kteří vystupovali v rámci akce Innogy. Do VIP zóny, kde se sešli například manželé Donutilovi, prezident festivalu Jiří Bartoška (77), herečky Eliška Balzerová (74) a Jana Plodková (42) anebo česká Barbie Gabriel Jiráčková (24), ale mohli jen zpovzdálí nakouknout.

Reklama

Další články

Načítám