Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svátek mají Tamary, což Tomáš Klus (37), jehož žena je rovněž nositelkou tohoto jména, nenechal bez odezvy. Přečtěte si blahopřání, které jí poslal skrz sociální síť.

Asi nikdo nečekal, že půjde o klasické „všechno nejlepší a hodně zdraví“. Není na tom nic špatného, kreativita však Tomáše Kluse vyzvala k následujícím řádkům: „Všechno nejlepší moje palmo datlová (@TamaraKlusova), co nosíš ty ze všech nejsladších plodů! Kéž vše ve Tvém jméně vzkvétá. Miluju Tě Tamaro!“ Hezké, co říkáte?

Rodiče Josefíny, Alfréda a Jenovéfy jsou inspirací mnohým. Ne řádky, které si posílají, ale životním stylem, nastavením, vnímáním. I proto se k Tomášovu přání přidalo spoustu dalších. A ještě více se ho „zastalo“, když se jeden z komentujících pozastavoval nad tím, proč manželce přeje na internetu.

V době sociálních sítí je to zcela běžné, lidé si skrz virtuální svět nejen přejí k narozeninám, či svátku, ale oznamují zde těhotenství, zásnuby, rozchody i rozvody.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám