Hlavní obsah
Článek

Oblíbený zpěvák Tomáš Klus (37) je milujícím trojnásobným tatínkem. Velmi rád se pochlubí nejen snímky svých ratolestí, ale i manželkou Tamarou.

Tu naposledy zvěčnil přímo u kojení sedmiměsíční dcerky Jenovéfy. „UsPoKojení,“ okomentoval svou typickou slovní hříčkou fotku pyšný tatínek, který možná vůbec nečekal, jaký nevinná fotka kojící maminky vzbudí rozruch.

Hned pod snímkem se totiž rozpoutala bouřlivá diskuse. Někteří fanoušci totiž kojení považují za natolik intimní věc, že nechápou, proč se jím Klus chlubí.

„Já tedy nejsem úplně proti, ale za mě je to intimní věc a opravdu se vystavovat na sociální síti nepochopím. U miminka to chápu, ty se musí nakojit kdekoliv a kdykoliv jde to i decentně. Větší dítě to už na veřejnost nepatří,“ zněl jeden z mnoha komentářů.

Další se však Tamary zastávali. „Fandím všem, kteří se nebojí nakrmit své dítě kdykoliv a kdekoliv. A schovávat se? Proč? Je to nejpřirozenější věc na světě. Matka krmí své dítě,“ hájil Tamaru jeden z mnoha diskutujících. A co si myslíte vy? Patří kojení dítěte na veřejnost? Hlasujte v anketě pod článkem.

Co si myslíte o kojení žen na veřejnosti?
Schvaluji ho, je to přirozená věc a nevím, proč to někoho pobuřuje
67,5 %
Je to intimní věc maminky, měla by kojit někde stranou
16,6 %
Je mi to fuk. Ať si každá mamina dělá, co chce
15,9 %
Celkem hlasovalo 3819 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám