Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) je od září už dvojnásobnou maminkou. Dceru Miu, kterou má s manželem Jakubem Prachařem (40), sice ještě oficiálně neukázala, ale sem tam se na sociální síti podělí s fanoušky o mateřské radosti a starosti.

Snad každá maminka, pokud zrovna nemá doma extrémně spavé dítě, se po narození potomka moc nevyspí. Probdělé noci má za sebou i Agáta, což se samozřejmě projevuje i na její vizáži. Jak moc unaveně vypadá po ránu, ukázala modelka na fotce značně ztrhané tváře.

„Co vidí ty děti po ránu? No nevím, jestli bych na jejich místě raději nespala,“ zavtipkovala Agáta, která se překvapivě skoro jako lidumil Tomáš Klus (37) pustila i do rozjímání nad podstatou rodičovství, což by u někdejší rebelky dříve vůbec nepřicházelo v úvahu.

„Jaké je to být rodič? Pro mě je to ten největší a nejtěžší úkol. Být dobrý rodič a zároveň kamarád, získat si respekt a důvěru. Nespat a smát se, vychovávat, ale s láskou, obětovat se, ale i žít. Milovat a odpouštět a být dobrým vzorem. Snad to, vy děti moje milovaný, aspoň trochu dělám a snažím se,“ doufá modelka, jež má z předchozího vztahu ještě šestiletého syna Kryšpína.

Reklama

Další články

Načítám