Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37) už se moc těší, až z něj bude trojnásobný otec. S těhotnou manželkou Tamarou (29) už má tříletou dcerku Josefínu a synka Alfréda, který v červnu oslaví teprve rok.

Pyšní rodiče si otcovské a mateřské radosti naplno užívají, ale sem tam jsou rádi, že si někam vyrazí jen tak ve dvou.

Usměvavá Tamara svého muže doprovodila do pražské Lucerny, kde se konal vzpomínkový galakoncert k nedožitým sedmdesátinám country krále Michala Tučného.

A Klus byl jedním z interpretů, kteří na koncertě vystoupili s nesmrtelnými hitovkami tohoto osobitého zpěváka. Tomáš přiznal, že na písničky Michala Tučného kdysi balil holky.

„Nikdy jsme se nepotkali, ale jeho písničky jsem měl strašně moc rád. Hrával jsem je, když jsme jezdili na čundry, u táboráků a balil na ně holky. Je to sice dávno, ale znám je pořád a pořád si je s chutí zazpívám. Víte, když Michal Tučný před dvaadvaceti lety zemřel, to mi bylo devět let, tehdy jsem to obrečel a vzpomínám si, že druhý den jsem ani nešel do školy. Teď jsem tu, abych mu zazpíval pár jeho pecek a vzdal hold prvnímu muži české country,“ nechal se slyšet Klus, který tak písničky Michala Tučného možná občas zabrnká i své manželce a dětem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám