Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že jsme se s Tomášem Klusem (37) potkali v únoru v Praze, nás trochu překvapilo. S rodinou trávil zimy doposud někde v teple v zahraničí. "Rozhodli jsme se tak, protože Josefína vlastně ještě tu pravou zimu nikdy nezažila a byli jsme rádi, že ta letošní zima je taková opravdová," řekl nám Tomáš.

"Zároveň chceme stavět dům, respektive nejdřív budeme stavět chatu, takže se ty finance musí rozdělit a určit priority. Nejsem stroj na peníze, spíš si život užívám, než abych měl hned všechno postaveno a do toho byl ještě třikrát na dovolené. Snažím se usměrňovat, umírňovat, protože pak na sobě vidím dobré výsledky. Když je člověk skromný, život je bohatý," upřesnil.

Není divu, že moc nenašetřil, když odmítal pracovní nabídky. "Teď jsem rok nic nedělal, spíš jsem byl s rodinou. Ale jsme v pohodě, nestěžuju si na nějaký nedostatek. Jen jsem ty toky peněz směřoval jinam," doplnil.

Teď už se ale Tomáš vrhl opět do práce, takže máme šanci jej vidět na pódiích. "Začátkem března vyjíždíme na turné Recyklus, ve kterém budeme pokračovat. Snažím se tím turné připomenout všem, že jsme děti země a je čas, abychom se vůči ní přestali chovat jako hloupé děti. S mým kytaristou Jirkou Kučerovským zároveň chystáme takové malé turné. A pak je tady ještě spousta dalších věcí, které se postupem času budou uvolňovat do éteru," řekl Super.cz.

A uvidíme ho nejen jako zpěváka, ale i v nějaké herecké roli? "Jsem jim otevřen a nakloněn. Zatím je jedna, která bude až za dlouho. Ale producenti se mohou ozývat," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám