Hlavní obsah
Článek

Po dlouhé době jsme měli šanci popovídat si s muzikantem a hercem Tomáše Klusem (37). Patřil totiž ke známým osobnostem, které vyzdobily porcelánové nočníky, jež se budou dražit ve prospěch nadačního fondu pro předčasně narozené děti a jejich rodiny. Jako dvojnásobný otec bez okolků na nabídku kývl.

"Malovali jsme napůl s manželkou, inspirovali jsme se společnými okamžiky. A nočníky nám jsou blízké. U nás byly a pořád jsou docela v permanenci. Je báječné pozorovat, jak je život neustále v progresu, od plín přes nočník a Josefína už chodí na velký záchod. Jsme na ni pyšní," prozradil nám.

"A dneska jsem i ubrečený, protože jsme Josefínu dnes poprvé zavedli do školky. A hnala nás svinským krokem, že tam táta s mámou nemají co dělat, že je to tam jenom pro děti. Bylo to krásné a dojemné. Je to už velká slečna," dodal.

"Jsem rád, že k tomu došlo tímhle způsobem, že jsme ji nenutili, ale došla si k tomu sama, že už do školky za těmi kamarády chce. Tak by to mělo být. Ne, že si řekneme, že už ji potřebujeme dát do školky. Mělo by to být tak, že to nemají potřebovat ti rodiče, ale ty děti," míní.

Vyloženě štípat dříví na sobě ale s manželkou od dětí nenechají a úplně volnou výchovu nepreferují. "Máme to v nějakém kompromisu, ale to je zcela na místě. Ony jsou ještě ve věku, kdy nejsou soběstačné a od toho, aby si stačily, jim máme dávat síly my. Až budou větší, tak samozřejmě dostanou sekačku a budou sekat zahradu, a my budeme ležet, pít martini a budeme v pohodičce. Ale teď do nich musíme energii investovat, to je naprosto přirozené a nemáme s tím problém. Naopak nás to těší, protože na dětech je nejvíc vidět, jak dobrá investice je láska. Jak se ti to vrací a kveteš sám," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám