Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pět let po svatbě s princem Williamem je z Kate Middleton plnohodnotná členka britské královské rodiny, jejíž popularita je srovnatelná s Alžbětou II.. Vévodkyně z Cambridge (34) se brzy objeví jako postava v televizním filmu The King Charles III., kde ji ztvární Charlotte Riley.

Oceňovaná divadelní hra, v níž Velké Británii vládne vévodkynin tchán princ Charles, míří na televizní obrazovky. Stanice BBC chystá projekt, v němž diváky nejvíce zaujme představitelka Kate. Volba padla na herečku Charlotte Riley, pro niž je tato role obrovskou výzvou. Vévodkyně z Cambridge je totiž miláčkem britského národa, což s sebou přináší velkou zodpovědnost.

Charlotte, již s Kate spojují stejný věk i mateřské povinnosti, si už zahrála ve filmech Na hraně zítřka či V srdci moře. Díky adaptaci hry The King Charles III. by její popularita mohla stoupnout až na úroveň manžela Toma Hardyho (46), který byl letos nominován na Oscara za vedlejší roli ve filmu Revenant: Zmrtvýchvstání.

Společně s Kate budou ve filmu vystupovat i další členové britské královské rodiny. Jejího manžela Williama ztvární Oliver Chris, tchána Charlese Tim Pigott-Smith. Oba pánové už své role znají z divadelních prken, Charlotte si vévodkyni z Cambridge bude muset teprve nastudovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám