Hlavní obsah
Článek

Kvůli drogové závislosti se Tom Hardy (46) dostal až na dno, ale loni se stal nejen nejzářivější filmovou hvězdou, ale také spokojeným tatínkem. Z udílení Oscarů sice odešel s prázdnou, ale pochlubil se alespoň svou drahou polovičkou, která předvedla dechberoucí dekolt.

Tom Hardy nominaci za herecký výkon ve filmu Revenant Zmrtvýchvstání na rozdíl od rivala ze stříbrného plátna Leonarda DiCapria (49) ve vítězství neproměnil, ale během ceremoniálu měl hned devět důvodů k radosti. Kromě tří cen pro Revenanta bodoval v šesti technických kategoriích sci-fi snímek Šílený Max: Zběsilá cesta, v němž herec ztvárnil hlavního hrdinu.

Večer, který se nesl ve znamení jeho dvou filmů, navzdory tomu, že hlavní cenu získalo novinářské drama Spotlight, Tom protleskal vedle Charlotte Riley, která se v roce 2014 stala jeho manželkou. Loni v říjnu se atraktivní herecký pár dočkal potomka, ale dosud tají jeho jméno i pohlaví.

Žena Šíleného Maxe na slavnostní ceremoniál oblékla jedny z nejodvážnějších šatů, takže se Hardy nemohl při společném focení odtrhnout od jejího značně poodhaleného dekoltu. Tom se sice před blesky chránil slunečními brýlemi, ale přesto nepřehlédnul tělesné přednosti své partnerky, již poznal při společném natáčení filmů Úlovek a Bouřlivé výšiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám