Hlavní obsah
Článek

Podle dosud udělených filmových cen podal loni nejlepší výkon Leonardo DiCaprio (49), ale mnohem více na sebe upozornil jeho rival z filmu Revenant: Zmrtvýchvstání Tom Hardy (46), který se do historie zapsal také jako nový Šílený Max.

Britský frajer, jehož dva filmy letos posbíraly neuvěřitelných 22 oskarových nominací, má pro své fanoušky překvapení v podobě osmidílné televizní série Taboo, v níž se ukáže zcela nahý. Už záběry z natáčení, na nichž Tom Hardy předvedl obnažené svalnaté tělo, slibují pikantní divácký zážitek. Drama o dobrodruhovi, který na počátku 19. století vybudoval své vlastní námořní impérium, přitom nebude prvním filmem, v němž se herec ukázal nahý. Jeho přirození se už objevilo ve snímku Bronson z roku 2008.

Tom Hardy je momentálně na vrcholu kariéry. Kromě mimořádně kladně přijatého akčního filmu Šílený Max: Zběsilá cesta a drsného dramatu Revenant: Zmrtvýchvstání, které mu zajistilo nominaci na Oscara za nejlepší vedlejší roli, se loni objevil i ve filmech Legendy zločinu, London Road a Dítě číslo 44.

A aby toho úspěchu nebylo málo, loni v říjnu mu manželka Charlotte Riley porodila potomka. Herec však dosud neprozradil jeho jméno ani pohlaví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám