Hlavní obsah
Článek

Herec Tom Hardy věří, že má anděla strážného. Ještě před lety jeho život směřoval k rychlému konci, byl totiž těžce závislý na drogách. A odborníci mu jednou oznámili, že už se z toho zřejmě nedostane. Ale stal se zázrak a on se drog dokázal zříct. Dnes je předním hollywoodským hercem, a navíc má skvělé manželství s Charlotte Riley.

„Byl jsem ostudné statistické číslo z předměstí. Řekli mi velmi jasně: ‚Míříš ke dnu, Tome, už se z toho nevyhrabeš zpět. Tak to je. To je vše, co potřebuješ vědět.‘ A ta zpráva mi bude znít v hlavě do konce mého života. Mám ku*va štěstí, že jsem dnes tady, abych byl upřímný,“ přiznal sedmatřicetiletý hrdina filmu Temný rytíř povstal.

Tom dnes abstinuje a je šťastně ženatý s kolegyní Charlotte Riley. „Moje manželka je herečka, takže to tak nějak chápe. Je to velmi vlídný člověk. Mám veliké štěstí,“ pochvaluje si herec, který byl svého času tak těžce závislý na kokainu, že byl schopen udělat cokoli, aby si jej mohl koupit. „Klidně bych prodal vlastní matku pro trochu cracku,“ přiznává britský rodák.

Dnes platí v Hollywoodu za drsňáky, ale to je prý jen role, kterou přijal. „Lidé se neposadili na zadek a nezačali si mě všímat, dokud jsem nepřibral, nekopal do lidí a nebyl agresivní! Problém s Hollywoodem je ten, že z vás prostě chtějí mít určitou postavu, mají pocit, že jste tím, kým vás mít chtějí. Nejsem žádný rváč. Jsem jen maličkatý buržoazní kluk z Londýna,“ dodal Hardy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám