Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není pochyb o tom, že v cizích veselkách jednoduše našel zalíbení. Jen pár týdnů poté, co se přimotal k lesbické svatbě na pláži v Santa Monice, se Tomu Hanksovi (67) podařil další bravurní kousek.

V Pittsburghu překvapil nevěstu Grace Gwaltney, která se chystala k oltáři, zrovna když se fotila s družičkami.

„Zrovna jsme vycházeli z hotelu a chtěli nastoupit do limuzíny, když se z ničeho nic objevil a povídá: 'Jmenuji se Tom Hanks. Můžu se vyfotit s nevěstou?', “ popsala čerstvá novomanželka pro Pittsburgh Post-Gazette.

Snímky ze svatby Grace Gwaltney se moc povedly, na posledním uvidíte nečekaného hosta.

Ta v daný moment rozhodně neskrývala nadšení a dojetím se i rozplakala. Radostný okamžik zachytila fotografka Rachel Rowland, která se o fotku podělila na sociální síti.

Nevěsta potvrdila, že je herec opravdové zlatíčko, přesně jak se o něm říká. K focení se připojila také jeho manželka Rita Wilson. Tom v Pittsburghu točí film Man Called Otto.

Jak jsme již zmiňovali, nejde zdaleka o jeho první neplánovanou účast na cizí svatbě. Kromě zmiňovaného obřadu v Santa Monice narušil jednu v roce 2016 při běhání v Central Parku. Vyfotil se tehdy s novomanželi Elisabeth a Ryanem. V roce 1993, když točil Forresta Gumpa v Jižní Karolíně, zase narazil na nevěstu Mary Dunning Chapman. Vyskočil z auta a ochotně s ní tehdy zapózoval.

Američané, kteří v dohledné době chystají svatbu, by se tedy měli mít na pozoru. Může se totiž klidně stát, že je během veselení přepadne jeden nezvaný, ale zajisté vítaný host.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám