Hlavní obsah
Článek

Splnil se jí sen. Aňa Geislerová (47) odcestovala natáčet nový film do Anglie, konkrétně do Liverpoolu. S největší pravděpodobností se jedná o natáčení kriminálního snímku The Knife Thrower.

Načasování ale bohužel není zrovna šťastné. Jelikož se vše děje v době koronavirové pandemie, musí česká herečka před nástupem před kameru absolvovat povinnou karanténu. Samotu v hotelovém apartmánu si jedna z nejobsazovanějších českých hereček krátí studiem scénáře, ale také komunikací se svými fanoušky na sociálních sítích.

„Za zvláštních okolností se mi plní sen, že točím v Anglii a k tomu mám tolik času. Je to jistý druh luxusu. Jediným dobrodružstvím je ranní cesta pro kávu (k automatu). Učím se texty. Koukám z okna. Kamarádím se s racky. A vybavila jsem se opravdu prozíravě luxusním pyžamem, trenchcoatem (chodím v něm pro kávu) a teplými, ovšem elegantními bačkorkami. A za okny je svět,“ vypsala se ze samoty Geislerová.

Hereččinými jedinými živými společníky na hotelové samotce jsou, jak již zmínila, racci, kteří ji navštěvují na okenním parapetu. Jejich přátelství se trošku podobá tomu, které si vytvořila postava Chucka Nolanda v podání Tomu Hankse (67) k fotbalovému míči ve filmu Trosečník.

„To je můj nový, nejlepší kamarád Racek. Trávit dny v izolaci je bezesporu zajímavý zážitek. Přátelství s Rackem mě ale ujišťuje, že jsem ještě stále v pořádku a obavou o své duševní zdraví netrpím. Racek je fajn člověk. Ráno mi zaťuká na okno a dáme si snídani. Pak mě během dne občas zkontroluje, dá si svačinku a hází po mě očkem.. Má rád ořechy a občas dostane toust. Už znám i jeho kamarády. No.. tak já jdu. Za chvíli bude večeře,“ komentovala fotky svých opeřených kamarádů Aňa.

Geislerovou potkaly v poslední době samé zajímavé herecké příležitosti. Kromě biografických rolí Boženy Němcové a Olgy Havlové si zahrála v pohádce O vánoční hvězdě, objevuje se v seriálu Anatomie života a nedávno dotočila se slovenskými kolegy film Služka.

„Pokud se snad zase něco nezvrtne, tak se vše vydaří,“ křížila prsty během nedávného rozhovoru pro Super.cz Aňa. Herečka v našem rozhovoru vyjádřila přání, že by si ráda zase někdy střihla také komediální roli. To se jí částečně splnilo, i když se nejednalo o dílo komediálního žánru. „Jedna z postav, kterou jsem si zahrála, byla tak specificky necitlivá k lidem, že by se z toho dalo vykřesat i něco komediálního,“ komentovala svou postavu primářky traumatologie Marty Dostálové ze zmíněného nováckého seriálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám