Hlavní obsah
Článek

Od začátku světové pandemie se koronavirem nakazila také řada celebrit. Někteří slavní měli jen lehké příznaky, pro jiné byl průběh náročnější.

První slavné osobnosti, které se nakazily COVIDEM-19, byli Tom Hanks (67) s manželkou Ritou Wilson. O nákaze informovali v březnu. Nakazili se v Austrálii, kde Hanks natáčel, a virus se u nich projevoval především únavou, i když Rita si později postěžovala i na ztrátu čichu nebo problémy s pamětí.

Následovali herci Idris Elba, který se izoloval s manželkou, jež nemoc také prodělala, nebo Kristofer Hivju, známý jako Tormund ze Hry o trůny. Oba měli pouze lehké příznaky.

O něco hůř na tom byla zpěvačka Pink (44), která trpí astmatem, a tak u ní měla nemoc náročnější průběh. O to horší bylo, že se virem nakazil i její tříletý syn Jameson. O něj se zpěvačka velmi bála, neboť se mu neustále vracely horečky.

I popová královna nedávno překvapila prohlášením, že koronavirus prodělala během evropského turné. Ve Francii tehdy onemocněla část jejího týmu, a i ona lehla s domnělou chřipkou. Později měla Madonna (65) pozitivní testy na protilátky, což znamená, že virus již prodělala.

O náročném průběhu a následcích viru se rozpovídala i Alyssa Milano, jednou z posledních nakažených hvězd je pak Antonio Banderas (63), který fanoušky ujistil, že je jen trochu víc unavený.

Na konci července přiznala nákazu i herečka Lena Dunham (37). Ta se nakazila už v lednu a v následku nemoci jí stále selhávají nadledviny a trpí silnými migrénami. Na tyto a další slavné celebrity, které svedly boj se zákeřným virem, se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám