Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U Rity Wilson (63) probíhal koronavirus o něco hůř než u jejího manžela Toma Hankse (67). Herečka vše popsala v rozhovoru pro Radio 2. „Byli jsme v Austrálii, když nás diagnostikovali, a trochu nás to vyděsilo, protože jsme nevěděli, jakým směrem se to bude ubírat. Měla jsem o něco větší příznaky než můj manžel, takže jsem moc vděčná, že jsme se z toho dostali. Ale nebyl to příjemný zážitek.“

Wilson také popsala, jak virus ovlivnil její paměť. Když si po měsíci chtěla zopakovat text hip-hopové písně, kterou zkoušela, nemohla si slova vybavit. „Byla jsem v karanténě a léčila se. Měla jsem ještě pořád trochu „zahalenou mysl“ a chtěla si připomenout Hip Hop Hooray. Pustila jsem si to a uvědomila si, že si skoro nic nepamatuji.“

A to byl také důvod, proč se Rita rozhodla zveřejnit video, jak píseň nahrává, na Instagramu. Spojila síly s autory legendárního hitu, skupinou Naughty by Nature, a vznikl remix, který nakonec posloužil charitativním účelům. Jak si při nahrávání vedla, si můžete pustit níže.

O průběhu nákazy mluvil nedávno i Hanks. Popsal, že zatímco on byl trochu malátný a bolelo ho celé tělo, jeho žena měla vyšší horečky, trpěla nevolností a na tři týdny ztratila chuť a čich. Přes to všechno se jednalo o slabší průběh, ze kterého se slavný pár naštěstí už vzpamatoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám