Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tom Hanks (67) a jeho manželka Rita Wilson ve středu skrze sociální média oznámili, že byli pozitivně testováni na koronavirus. Oba se nachází v karanténě v Austrálii, kde herec natáčel film.

Nyní se Hanks s manželkou ozvali znovu a společně se vyfotili, aby fanouškům ukázali, jak na tom právě teď jsou.

„Zdravíme. S Ritou chceme poděkovat všem tady v Austrálii, jak se o nás krásně starají. Máme Covid-19 a jsme v izolaci, abychom nikoho dalšího nenakazili. Jsou tu totiž i tací, u kterých by to mohlo vést k závažnému onemocnění. Existují ovšem věci, které můžeme udělat všichni a projít si tím vším následováním doporučení expertů a pečováním jeden o druhého, co říkáte? Každopádně si pamatujte, že navzdory všemu, co se děje, v baseballové čepici se nepláče,“ napsal Hanks na svůj instagramový profil, čímž odkazoval na film Velké vítězství z roku 1992, kde hrál trenéra ženského baseballového týmu v době druhé světové války.

Rita sdílela stejný snímek na svém profilu a připsala: „Jsme vděční za všechny modlitby, lásku a podporu. Znamená to pro nás mnoho a posiluje nás to.“

Pod fotkou se to jen hemží podporou nejen fanoušků, ale i slavných osobností. Podporu jim vyjádřily například Gwen Stefani, Kate Hudson, Sophie Turner, Isla Fisher, Julia Roberts, Naomi Campbell a desítky dalších.

Sharon Stone (66) manželům napsala: „Je těžké být příkladem za každé situace. Mé srdce, přátelství a soucit je s vámi. S láskou Sharon.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám